Hirdetés

Csatlakozz a GameStar Destiny 2 klánjához, hogy dőljön a loot!

|

Ahogy a Destiny 1-re, úgy a második részre is veszettül rápörögtünk a szerkesztőségben. Csatlakozz hozzánk, raidezzünk együtt, gyűljön az XP, mintha nem lenne holnap.

Hirdetés

Van abban valami különleges, amikor az ember azért kerüli a Destiny 2 közösségi terét munkaidőben, hogy nehogy véletlenül összefusson a szintén játszó főnökével. Én nem csinálnék ilyet persze, de hallottam olyanról, akinek mesélték.

Hirdetés

A mai nappal bekerül az első raid, a Leviathan, és ennek megfelelően kötelességtudóan, éjt nappallá téve, izzadó tenyérrel szorítva a kontrollert verekedtük fel magunkat a minimum szintig, és véletlenül úgy alakult, hogy az elvárt 260 helyett én már 278-ig jutottam, Csirke meg 276 körül jár (279 az már - Csirke), és a többiek sincsenek sokkal lemaradva. A játék átdolgozott fejlődési rendszerének köszönhetően szerencsére nem kellett órákon át grindolni, csak csináltuk, amit amúgy is csináltunk volna. 

Mindenesetre mi játszunk, amikor időnk engedi, és szeretnénk, ha ti is csatlakoznátok hozzánk, néha együtt tolnánk egy-két strike-ot, megmutatnánk, hogyan vérzünk el csúnyán a raidben, és ti megmutatjátok, hogyan nevettek ki minket ezért. Lehettek persze kedvesek is, a lényeg, hogy kattintsatok ide ha konzolon, és ide ha PC-n játszotok, majd bökjetek a nagy sárga gombra. Mint láthatjátok, zömmel PS4-en játszunk, de Kaci a PC-s megjelenést várja, úgyhogy ha eljön annak a napja, hívhatjátok őt is. Egyébként az XP platformtól függetlenül gyűlik, úgyhogy az Xbox One-osokat is szeretettel látjuk a tűz körül, ők is megkapják a jutalmakat, csak velünk a közös játék élményéből maradnak ki. 

Amúgy hogy álltok a Destiny 2-ben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)