Hirdetés

Destiny 2 - már azt is tudjuk, mikor indul az előtöltés

|

A Destiny 2 PlayStation 4-es termékoldalán hónapokkal előre feltüntették a készítők, mennyi időnk lesz a rajt előtt, hogy letöltsük a Bungie új játékának fájljait.

Hirdetés

Ugyan a PvP nem lesz teljesen kész az indulásra, így is biztosan rengetegen cuppannak majd rá a Destiny 2-re a megjelenés napján. A PS4-es játékosok már most, nagyjából két hónappal hamarabb megtudták azt is, mikor készülhetnek fel a startra a fájlok előzetes letöltésével.

Hirdetés

A Bungie lövöldéjének PS4-es oldalán megjelent egy visszaszámlálás, ami szerint várhatóan szeptember 3-án, azaz három nappal a megjelenést megelőzően indul az előtöltés. Ugyan a Microsoft részéről hivatalos infó még nem látott napvilágot, többen írták a téma kapcsán, hogy e-mailben kaptak egy értesítőt, ami szerint ők szeptember 5-én kezdhetnek neki a Destiny 2 letöltésének. Az eltolt PC-s megjelenés miatt ezen a platformon még nem ismerünk ilyen adatot, de remélhetőleg a Blizzard kliensében is lesz hasonló lehetőség. Az előtöltés egyébként kifejezetten hasznosnak ígérkezik, hiszen a játék nagyjából 64 GB-nyi helyet foglal majd.

Titeket felspannoltak annyira, hogy rögtön az első nap belevágjatok a Destiny 2-be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)