Hirdetés

Destiny 2 - már ki is derültek az első DLC részletei?

|

A Bungie új játéka még meg sem jelent, de úgy tűnik, hogy már tudjuk, milyen extra tartalmakra számíthatunk a későbbiekben.

Hirdetés

A Destiny 2 nagyon ígéretesnek tűnik, ráadásul végre a PC-s tábor is beszállhat a mókába, aminek a tesztelése jelenleg is zajlik a nyílt bétában, és elméletileg már az első kiegészítő koncepciójáról is lehullt a lepel.

Hirdetés

Egy ismeretlen forrás szerint a Destiny 2 legelső DLC-je a The Curse of Osiris nevet viseli majd, és tartalmaz majd egy új, bejárható területet a Merkúron, valamint egy vadonatúj közösségi zónát. Ha hihetünk a szivárogtatónak, akkor a sztori során Osirist kell majd megmentenünk a vexektől, és három hónappal a játék megjelenése után, azaz decemberben érkezik majd meg a kaland.

Szerintetek elképzelhető, hogy tényleg erről fog szólni az első DLC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)