Hirdetés

Destiny 2 - kiszivárgott, mi lesz az első DLC-ben

|

Ugyan a Bungie még nem jelentette be hivatalosan, az Xbox Live-on már élesedett a Destiny 2 első kiegészítésének termékoldala, így megtudhattuk például, hol játszódnak a következő sztoriküldetések.

Hirdetés

A Destiny 2 készítői már a megjelenés előtt fogadkoztak, hogy ezúttal nem lesz majd gond azzal, milyen gyorsan érkeznek majd az alapjáték után további tartalmak. Így már néhány nappal azt követően, hogy a nagyközönség nekivághatott a sztorinak, arra készülnek, hogy kiadják az első DLC-t.

Hirdetés

Az új tartalmak termékoldala már felkerült az Xbox Live-ra és az itt olvasottak alapján a kiegészítés egyezik a nagyjából egy héttel ezelőtti szivárgással. Így a címe valóban Destiny 2: Curse of Osiris lesz és valóban a Merkúrra utazunk benne - legalábbis az új sztoriküldetésekben.

"Utazz téren és időn keresztül, hogy megpróbáld felderíteni Osiris titkait, elkerülhess egy sötét jövőt és újraépíthesd a kötődést a legendás warlock és tanítványa, Ikora Rey között"

- áll a DLC hivatalos leírásában.

A rejtélyes Végtelen Erdőben játszódó új küldetések mellett új felszerelési tárgyak, kooperatív kihívások és PvP pályák és sok más érkezik majd a termékoldal szerint, ami viszont a Destiny 2 DLC-jének árát vagy megjelenési dátumát még nem árulja el. A Curse of Osiris megjelenésénél közelebbi jövő eseményeiről egyébként nemrég adott ki egy menetrended a Bungie. Ha pedig még hezitáltok, hogy érdemes-e fejest ugranotok a Destiny 2-be, nézzétek vissza a kampány elejét bemutató streamünket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)