Hirdetés

Gamescom 2017 - a Destiny 2-ben Európa romokban hever

|

A Destiny 2 legújabb játékmenet előzetesében az egyik legnagyobb új területet nézhetjük meg, ilyen formában tárul majd elénk a European Dead Zone.

Hirdetés

A gamescomon zárt ajtók mögött vetítették le nekünk az új Destiny 2 karaktervideókat, illetve egy PC-s gameplay anyagot is, amelyben a European Dead Zone nevezetű területre fókuszáltak.

Hirdetés

Az embargó miatt nem mesélhettük el azonnal, hogy milyen remekül fest a játék az alábbi gameplay videóban, de most már nyugodtan áradozhatunk Európa lepusztult tájairól. A környezet remekül fest, a játékmenet pörgős és élvezetes, a Bungie pedig a jelek szerint tisztességes sztorit is szeretne kanyarítani a kampánynak, amihez elengedhetetlenek az érdekes NPC. Ilyen lesz remélhetőleg az a fickó is, akit az új videóban ismerhetünk meg. 

A Destiny 2 PlayStation 4-re és Xbox One-ra szeptember 6-án érkezik meg, PC-re pedig október 24-én fog megjelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)