Hirdetés

Destiny 2 – változtatnak az Exotic tárgyak előfordulásán

|

Továbbra sem hullanak majd az égből Exoticok, de jóval kevesebb duplikált lootra számíthatunk.

Hirdetés

Kevesebb frusztráló pillanat van egy játékban, amikor egy hosszú böjt után végre kiesik egy legendás tárgy, amiből pont van már kettő ugyanolyan. Ezen változtat a Bungie.

Hirdetés

A Destiny 2 legfrissebb kiegészítője számos változást hozott az Exotic tárgyak rendszerébe, ám a megjelenés óta rengeteg negatív visszajelzés érkezett a játékosok részéről. A legendás cuccok nem tonnaszámra esnek a játékosoknak, ami rendben is van, viszont az esetek nagy részében egy olyan üti a markunkat, amiből már nem egyet találtunk korábban. A fejlesztő Bungie nem növeli az Exoticok előfordulásának esélyét, helyette inkább a duplikált példányok valószínűségét csökkenti. Egy blogposzton belül indokolták a változtatást:

Az Exoticok hosszútávú szolgálatra lettek készítve. Ritkán találunk egyet, viszont fontos, hogy annak nagy jelentősége legyen akkor. Utóbbi célunkat jelenleg nem igazán sikerül elérnünk a játékban, mivel semmi izgalmas nincs abban, ha már a negyedik Fighting Lion szúrja ki a szemünket, amikor nekünk a Two-Tailed Foxra lenne szükségünk. Ezért növeljük annak az esélyét, hogy egy olyan Exoticot kapjanak a játékosok, amiből még egy sincs a birtokukban.

Az örömteli bejelentés mellett egy másik fontos változtatásra is sor kerül, ugyanis a Masterwork Core-okból is jóval többet fogunk találni, ami azt jelenti, hogy sokkal gyakrabban tudjuk továbbfejleszteni majd meglévő tárgyainkat. Emellett a Core-ok nevét is megváltoztatják valami kifejezőbbre, amivel szintén csak egyetérteni tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)