Hirdetés

Destiny 2 - még idén jön egy nagy kiegészítő

|

A két beígért DLC után természetesen tovább bővül a Destiny 2, ráadásul már idén megkapjuk az első méretes csomagot.

Hirdetés

A Bungie a Season Pass részeként két DLC-t kínált a rajongóknak, de a tapasztalt Destiny játékosok tudták, hogy az igazán nagy meglepetések és változások csak ezek után, az első nagy kiegészítővel érkeznek majd. Ha egyáltalán valamikor.

Hirdetés

Az Activision vezetősége most a befektetőknek is megerősítette, hogy 2018 végén érkezik majd egy ilyen csomag. A Bungie-nak most bőven van dolga azzal, hogy megpróbálják rendbe tenni a játékot, hiszen az elég silányra sikeredett első DLC és a sorozatos kavarások miatt sokan hagyták ott a játékot. A második DLC várhatóan május körül érkezik, így őszig még folyamatosan toldozgatják-foltozgatják majd a Destiny 2-t, mielőtt továbbléphetünk.

Bár konkrétumokat nem osztottak meg, valószínűleg egy The Taken King szintű kiegészítő van készülőben, ahol új ellenféltípust, új helyszínt, public eventet, raidet, strike-okat, subclassokat és PvP pályákat is kaptunk. Az Activision vezetősége nagyon bízik a második DLC és a kiegészítő sikerében, szerintük ezekkel vissza tudják majd nyerni a rajongók bizalmát. Mi drukkolunk, hogy így legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)