Hirdetés

Destiny 2 - indul a frakciók harca

|

Érdemes lesz mindent megtenni, hogy a választott csapatunk nyerjen, ugyanis a mindenki által megszerezhető lootok mellett egy komolyabb jutalom is várja a győztes frakció tagjait.

Hirdetés

Most épp állnak a Destiny 2 szerverei, de ne csüggedjünk ugyanis holnaptól, azaz szeptember 26-ától új funkcióval bővül a játék.

A Faction Rally keretében szövetséget köthetünk a Destiny 1-ből ismert valamely frakció egyikével. Miután eldöntöttük, hogy a Dead Orbit, Future War Cult vagy a New Monarchy csapathoz szegődünk, egy hetünk lesz rá, hogy különféle tevékenységekkel és XP farmolással támogassuk választott frakciónkat.

A segítségért cserébe frakció tokeneket kapunk, amelyeket beváltva loottal teli csomagokat nyithatunk. Miután lejárt az egyhetes limit, a legnépszerűbb csapat támogatói egy  fegyvert vásárolhatnak 1000 Glimmerért. Ugyanezt a fegyvert a "vesztes" frakciók tagjai is megvehetik majd, de nekik mélyebben kell a virtuális zsebükbe nyúlniuk, ugyanis ők 50000 Glimmer fejében juthatnak hozzá. 

A frakciónként megvásárolható fegyverek a Dead Orbit Scout Rifle...

...a Future War Cult Pulse Rifle...

...és a New Monarchy Sidearm

A szeptember 26-án kezdődő verseny október 3-ig tart, és csak olyan játékosok vehetnék részt rajta, akik elérték a 20. szintet és teljesítették a Destiny 2 kampányát.

Ti melyik frakcióhoz fogtok csatlakozni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)