Hirdetés

Destiny 2 - újabb jutalmakat korlátozott a Bungie, ezúttal egy glitch miatt

|

A Destiny 2 nemrég indult eseménye, a legújabb faction rally során a Bungie-nak ismét sikerült felhúznia a játékostábort, ismét a jutalmak drasztikus - és sokak szerint felesleges - visszafogásával.

Hirdetés

Valószínűleg nem ez volt a csapat célja, de a Bungie (az Activisionnel karöltve) alaposan magára haragította a Destiny 2 játékostáborának egy jelentős részét. A mikrotranzakciók elharapódzása mellett a fejlesztők lebuktak azzal is, hogy csökkentették a játékosoknak adott jutalmakat is, ráadásul mindezt megpróbálták eltitkolni. A legújabb faction rally alatt ismét egy hasonló lépésre derült fény, amivel természetesen megint kivívták a közösség ellenszenvét.

Hirdetés

A legutóbbi hasonló esemény alatt a játékosok találtak egy exploitot, aminek köszönhetően egy zónahatár átlépése után gyorsan vissza tudtak térni egy ládához, így óránként több mint ötszáz,  jutalmak kiváltásához szükséges tokent tudtak kifarmolni. A Destiny 2 készítői a konkrét hiba kijavítása helyett úgy döntöttek, a teljes rendszerre tesznek egy korlátot, ami nem csak a hibát kihasználó játékosok, hanem az esemény normál menetét követő társaik esetében is visszafogta a megszerezhető jutalmak mennyiségét. Mostantól aki tíz percen belül kettőnél több ládát nyit ki, az tíz újabb percig egyetlen Faction Rally Tokent sem kap. Ez azért problémás, mert a Faction Rally egyik elterjedt tevékenységtípusa, a Lost Sectorokban való portyázás mindössze néhány percet vesz igénybe, így a grindoltást választó, ám hibákat ki nem használó játékost is könnyen megfoszthatja jó néhány tokentől az új rendszer.

Ráadásul a változtatásokat ezúttal sem kommunikálta jól a fejlesztőcsapat, utólag kellett például tisztázni, hogy a public eventekre nem vonatkozik a tokenek korlátozása, ahogy azt is, hogy a faction rally idejére néhány, korábban megszerezhető fegyver már kikerült a zsákmányt nyújtó engramokból. Mindenesetre a Destiny 2 problémája látszólag minden esetben az, hogy hiába ígért menő lootot a játékosainak, mindent megtesz, hogy távol tartsa őket a zsákmánytól. Meglátjuk, tud-e ezen változtatni a Bungie a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)