Hirdetés

Destiny 2 - kiszivárgott, mit várhatunk a második DLC-től

|

Egyes források már tudni vélik a májusi csomag címét és tartalmát is.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a Gamestopnál valaki korábban nyomta meg a gombot, így idő előtt leplezték le a The Fallen Warmind névre keresztelt DLC-t.

Hirdetés

Bár a weboldalról azóta eltűnt a szóban forgó bejegyzés, az internet nem felejt. A Redditen található screenshot szerint az új küldetések a Marson játszódnak, és a DLC egy rakás fegyvert, páncélt, felszerelést, kooperatív kihívásokat és új multiplayer arénákat is hoz majd. 

Persze a hivatalos megerősítésig kezeljétek az egészet pletykaként, de egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha igaznak bizonyulna a hír. Annyi biztos, hogy a Destiny 2 második DLC-je idén májusban érkezik, úgyhogy lassan a marketinggépezet is beindul majd.

Ti mit vártok a DLC-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)