Hirdetés

Destiny 2 - így néz ki a Farm, az új közösségi tér

|

A Tower elpusztítása után egy kevésbé csillogó, de annál hangulatosabb helyen találkozhatunk másokkal, ahol még egy focipálya is helyet kapott.

Hirdetés

Nem nagy titok, hogy a Cabalok támadását a Tower elég erősen megsínylette, így az őrzőknek és az emberiség életben maradt tagjainak új menedéket kellett keresni. Ez lesz a Farm.

Hirdetés

Nagyjából akkora, mint a Tower volt, és itt találjuk majd a Cryptarchot (aki a Rise of Ironnal bekerült Felwinter Peakről ideköltözött Tyra Karn lesz), egy új Postmastert, aki a hátrahagyott engramokat és egyéb cuccokat adja át nekünk, valamint további kulcsfontosságú NPC-ket. Ahogy haladunk előre, úgy változik majd a terület, de azt még nem tudni, pontosan hogyan. Lesznek viszont csirkék, egy focilabda és két, pontszámoló kapu is, hogy amíg társainkra várunk, elüthessük az időt, és ne csak céltalanul kergessünk egy gömböt, vagy a semmibe próbáljuk letaszítani a focilabdát. Az amerikai IGN videójában végigvezetnek minket a zónán, nézzétek meg.

Két hónap múlva jelenik meg a Destiny 2 konzolos változata, a PC-s egy kicsit később. Türelmesek vagyunk, nem sietünk sehova.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)