Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, a Destiny 2 nem egy focis játék

|

Pedig lehet benne focizni, sőt, élvezetes is. A bétában egy órán át elérhető volt az új közösségi tér, a farm - megnéztük, mit kínál.

Hirdetés

Ha van PlayStation 4 vagy Xbox One konzolotok, hétfő reggel 6-ig még játszhattok a Destiny 2-vel, megnézhetitek az első sztoriküldetést, végigjátszhatjátok az Inverted Spire strike-ot, vagy kipróbálhatjátok magatokat a játékos játékos elleni küzdelmeknek helyet adó Crucible két módjában. A lehetőség már napok óta él, az előrendelők még régebben nekiveselkedhettek a kihívásoknak, viszont a Bungie ma este 7 és 8 között megnyitotta a farmot, ahol a küldetések között ütjük el az időt. 

Hirdetés

NPC-kkel még nem lehetett találkozni, és nem is lett volna sok értelme - erre a pár órára már akkor is fölösleges lett volna vásárolni, ha a játék erre lehetőséget kínál. Méretét tekintve valamivel kisebb, mint a Tower volt az első játékban, de voltak látszólag megközelíthető területek, ahonnan egy automatikus üzenet terelt vissza. A hely nagyon hangulatos, a Horizon Zero Dawn jutott eszembe a környezetről: a rozsdás fémszerkezeteket belepi a természet, minden zöld, a madarak csicseregnek, csordogál egy vízesés, ami egy kis patakba torkollik. Tökéletes arra, hogy elvonatkoztathassunk a háborúról, arról, hogy a Cabalok épp széttúrták korábbi lakhelyünket, a galaxis minden pontját veszély fenyegeti, és mind meghalunk. 

Az egészben a legjobb a focipálya. A Towerben is lehetett labdát rugdosni, meg egy gömböt terelgetni, de ha nem szabtunk meg magunknak célt (lerúgni a toronyból, átterelgetni a komplexum egyik végéből a másikba), nem volt sok értelme. Most egy konkrét, strandlabda méretű lasztit kapunk, meg két kaput, amik számolják a gólokat, és tüzijátékoznak, ha bármely fél eléri a három pontot. Bármikor bárki be- és kiszállhat, úgyhogy a 26 főt támogató közösségi térben viszonylag nehéz komoly meccseket vívni, de sikerült leragadnom és perceken keresztül úgy játszani egy számomra ismeretlen pajtással, hogy senki nem próbált nekünk keresztbe tenni. A Bungie nyilván nem gondolta túl az egészet, a labda teljesen bizarr módon viselkedik, és azokat a mozdulatokat használhatjuk, amiket egyébként is (értsd: ugrás, becsúszás, sprint), de tökéletes arra, hogy elüssük az időt, amíg raides csapatunkra várunk. 

Ilyen volt a meccs, plusz egy gyors séta fel- és levezetésként:

Iratkozzatok fel további videókért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)