Hirdetés

Destiny 2 - a PC-sek is megnézhetik a Farmot, ha hajlandóak hajnalban kelni

|

A Destiny 2 új közösségi tere két órán át lesz elérhető, viszont a Bungie nem az európai játékosoknak kedvez.

Hirdetés

A teljes játékban sok időt fogunk majd tölteni a lepukkant farmon, ahol vásárolgathatunk, engramjainkat dekódoltathatjuk, vagy épp focizunk, amíg arra várunk, hogy összejöjjön hat ember egy raidhez.

Hirdetés

A konzolosok egy órát kaptak, hogy körbenézzenek a most még árusok nélküli terepen, a PC-seknek két óra áll majd rendelkezésükre. Csak annyi a probléma, hogy itthoni idő szerint augusztus 31-én hajnali 2 és 4 között nyitják ki a kapukat, ami a lehető legkedvezőtlenebb nekünk. Mindenesetre aki ezt el tudja engedni, azt az alábbi videóval kárpótoljuk.

A Destiny 2 PC-s bétáját a Battle.net kliensből tölthetitek le ingyen, és bőven van még idő, hogy mindent kipróbáljatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)