Hirdetés

Destiny 2 - a fegyverek nem fognak visszarúgni PC-n

|

Az első Destinyben a Hand Cannonok és a Pulse Rifle-ök többsége is elég erősen visszarúgott, azonban PC-n a visszarúgás rontana az élményen.

Hirdetés

A Destiny sok pozitív tulajdonsága közül az egyik mindenképp az irányítás volt: nehéz még egy olyan FPS-t mondani, amit kontrollerrel is ennyire kényelmesen lehetett kezelni. 

Hirdetés

A konzolosoknak valószínűleg most sem lesz gondja, és nem fogja őket zavarni, ha tüzelés után felpattannak a fegyverek csövei. Elég csak egy kicsit ellentartani a jobb analóggal, és máris nem probléma ez. PC-n viszont folyamatosan húzni kellene az egeret, ami nyilván kényelmetlen, ezért a Bungie inkább úgy döntött, kiveszi a visszarúgást, és jelen állás szerint úgy tűnik, egyik fegyver esetében sem mozog majd magától a célkereszt, csak akkor, ha mi mozgatjuk. Vagy legalábbis semmiképp nem olyan mértékben, mint konzolon.

Volt már egyébként játék, amiben a visszarúgás PC-n sem jelentett gondot, de így a biztos, nehogy valaki épp emiatt hagyjon fel vele. A Destiny 2 PC-s változata októberben jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)