Hirdetés

Destiny 2 - egyesek már úgy farmolnak, hogy nem is játszanak

|

Egy új játékmechanika nem túl becsületes kihasználása mellett azért az "okos" srácok arra is figyelnek, hogy mások élményét ne rontsák el.

Hirdetés

A Season of the Forge indulásával a Bungie bedobta az új Forge-okat a European Dead Zone-ba. A tevékenység lényege annyi lenne, hogy megvédjünk egy kohót, ami menő új fegyvereket gyárt nekünk. Ha nem sikerül a küldetés, akkor valamennyi nyersanyaggal kárpótol minket a játék.

Hirdetés

A Forge jutalomrendszerét egyre többen használják ki egy nagyon egyszerű trükkel: beszállnak a küldetésbe, aztán úgy hagyják a gépet. Miután a csapat meghal, a menet újrakezdődik, és így végtelen mennyiségben kapják az a Data Lattice-okat és a Dusklight Shardokat. Ez nem a legjövedelmezőbb kihasználása a Forge-nak, mivel a komoly jutalmakra így esélyük sincs a játékosoknak, de több, mint a semmi, és ezeket a nyersanyagokat is be lehet váltani menőbb cuccokra. Ráadásul az esemény 60 másodpercenként újraindul, így az AFK büntetőrendszer ki sem vágja őket.

A Destiny 2 rendszere a játékosok felszerelését nézve dobja össze a csapatokat. Emiatt néhányan azok közül, akik passzívan farmolják a Forge-ot, elkezdték levenni minden cuccukat belépés előtt, hogy ne zavarják azok élményét, akik ténylegesen lövöldözni is akarnak a jutalmakért.

Persze ez nem jelenti, hogy ez lenne a legbecsületesebb kihasználása a játékrendszernek, és szinte biztos, hogy a Bungie fel fog lépni ellene. A kérdés már csak az, hogy hogyan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)