Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - nem lesz lineáris a történet

|

Az eleje és a vége adott, de hogy a köztes küldetéseket milyen sorrendben csináljuk meg, az rajtunk múlik majd.

Hirdetés

Nem újdonság az, hogy fejlesztők ilyen módon adnak szabadságot a játékosoknak, de a Destiny 2-ben eddig kötött sorrendben mehettünk végig a tennivalókon.

Hirdetés

A Forsaken kiegészítő ebben is eltér az eddig látottaktól. A feladatunk Cayde-6 halálának megtorlása lesz, de a bűnösöket úgy vadásszuk le, ahogy nekünk kényelmes, és ha megvan Uldren minden csatlósa, érte is elmehetünk. Arra azért számíthatunk, hogy az egyes misszióknál az ajánlott power szint eltér majd, de nem annyira, hogy az egyiket mindenképp előbb kelljen megcsinálnunk, mint a másikat. Meglátjuk, ez hogy sül el, a Destiny játékok és kiegészítők soha nem a sztori miatt voltak élvezetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)