Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - a Reefbe térünk vissza az új kiegészítővel

|

A leleplezés ma délután 6-kor lesz, de egy pár másodperces ízelítő is elárult egy fontos dolgot.

Hirdetés

Két, csalódást keltő DLC után nagyon kell, hogy valami ütőssel álljon elő a Bungie, valami olyannal, ami úgy ad új lökést a Destiny 2-nek, mint a The Taken King a Destiny 1-nek.

Hirdetés

Most már tudjuk, hogy Comet helyett Forsaken lesz az ősszel megjelenő csomag neve. Az alábbi teaserből nem csak ez derült ki, hanem az is, hogy Cayde a Reefbe megy, a naprendszer aszteroidaövébe, az Awoken faj otthonába, amit a House of Wolves és a The Taken King során is meglátogathattunk. Remélhetőleg nem használják újra az elemeit, és inkább kikacsintások lesznek ahelyett, hogy megint úgy éreznénk, lustán átszíneztek valamit, és megpróbálják drágán újdonságként eladni. Délután mindent megtudhatunk majd, írunk is a bejelentésekről azonnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)