Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - a következő egy évben nem jön új bolygó

|

Bolygókat sajnos nem fedezhetünk fel, de új helyszínekből nem lesz hiány.

Hirdetés

Már tegnap élesedett a Destiny 2 legújabb tartalmi frissítése, a Forsaken. Természetesen rengeteg újdonsággal bővült a játék, és az Annual Passnak köszönhetően még egész évben fog is.

Hirdetés

Steve Cotton, a játék egyik producere a Polygonnak nyilatkozva elmondta, hogy számos új helyszínt fedezhetünk majd fel, köztük úgynevezett buborékokkal. Új bolygókra viszont ne számítsunk, legalábbis az év végéig.

Az Annual Pass tartalmai folyamatosan, bizonyos időközönként fognak megjelenni, így mindig lesz valami új tennivaló, hogy kihívásokat teljesítsünk, lootot szerezzünk, vagy egyszerűen csak felfedezzünk és fejlődjünk.

A Bungie már el is készítette a teljes évi tervezetet 2019 nyaráig, ezt az alábbi linkre kattintva érhetitek el. Egyelőre az idén őszi és téli tartalmak a teljesen biztosak, de legalább már láthatjuk, mire számíthatunk a továbbiakban.

Nektek eddig hogy tetszik a Forsaken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)