Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - ilyen lesz az új PvP mód, a Breakthrough

|

Az őszi nagy kiegészítő természetesen a Crucible-t is bővíti.

Hirdetés

Nem sokkal az E3 előtt mutatta be a Bungie a Destiny 2: Forsaken egyik új módját, a Gambitet, ami PvP és PvE keveréke lesz, és elég mókásnak tűnik. A két, csalódást keltő kisebb DLC után sok tartalomra van szükség, ha a játékosokat elégedetté szeretnék tenni, így ez még nem minden.

Hirdetés

Most kiderült pár dolog a Breakthroughról is, ami a Crucible módjaihoz csatlakozik. Ezt két fázis alkotja: az első során két négyfős csapat egy pont elfoglalásáért küzd, a másodikban pedig az, amelyik sikerrel foglalt, az ellenfél vaultját támadhatja. Ha a támadók ügyesebbek, kapnak egy pontot, ha a védők járnak sikerrel végül, övék lesz a pont. Egy meccs több körből áll. Ahogy a Survival és a Countdown, összetettsége miatt ez is egy kompetitív mód lesz.

A Destiny 2: Forsaken szeptember 4-én jelenik meg, és hoz egy csomó változást is; valószínűleg hallunk még róla a következő hetekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)