Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - hamarosan nem kell külön fizetni az Expansion Passért

|

Az első két DLC-t beépíti a Forsaken alapcsomagjába a Bungie, így aki most vágna bele a játékba, annak csak egy teljes játék árát kell kifizetnie.

Hirdetés

Mint arról - nagy szenvedések árán - írtunk, a Destiny 2 első két DLC-je, a Curse of Osiris és a Warmind is csalódást okozott.

Hirdetés

A Forsaken viszont nagyon jó lett, de ahhoz, hogy belevághassunk az új kalandokba, most még kell az alapjátékon felül az Expansion Pass is, mely hozzáférést kínál a két csomaghoz. Ez október 16-ától megváltozik, ugyanis a Forsaken megvásárlásával minden korábbi tartalomhoz hozzáférhetünk, így a Complete Collection ára (melyben a következő 3 DLC-re szóló Annual Pass is benne van) 30 000 forint környékéről 21 000 forintra csökken. Azt nem tudni, a többi kiadás ára hogyan változik, de mindenhol csökkenés várható, így aki az alapjátékot például a PlayStation Plus ajándékaként húzta be, annak érdemes megvárni a jövő hetet, mielőtt kiegészítőt vásárol.

Mindenki, aki október 16-áig kifizetett mindent a Forsakennel bezárólag, decemberben kap egy emblemet, egy shadert, két emote-ot és néhány consumable-t.

Arról, hogy miért is olyan jó a Forsaken, itt írtunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)