Hirdetés

Destiny 2 - mindent egybegyűjt a Legendary Collection

|

Aki most akarja kezdeni a szolgálatot Guardianként, az egy gombnyomással megvehet mindent. Drága gombnyomás lesz, de legalább egyszerű.

Hirdetés

A Destiny 2: Forsaken rendesen felkavarja majd a Bungie MMO lövöldéjét. A trailerek és új tartalmak ígérete új érdeklődőket is megnyert a játéknak, akik most egy gyűjteményben beszerezhetnek mindent.

Hirdetés

A gyűjtemény neve Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection, ami egybefoglalja az alapjátékot, a Curse of Osiris és Warmind DLC-ket, illetve a hamarosan érkező Forsaken kiegészítőt, mindezt a szokásos, 60 eurós (itthon kb. 22 ezer forintos) áron. A Complete Collection ennél súlyosabb áron, 100 euróért váltható ki, cserébe minden, a Forsaken utánra bejelentett tartalmat is magában foglal, ami három DLC-t jelent.

A Destiny 2: Forsaken megjelenése 2018. szeptember 4-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)