Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - vihetjük magunkkal tovább a Year One alatt megszerzett és fejlesztett cuccainkat

|

Jó hír minden Destiny 2 játékosnak, végre nem kell mindent újból nulláról kezdenünk, ha belevágunk a DLC-be.

Hirdetés

Sokak szerint a Destiny legnagyobb problémája, hogy amikor egy új kiegészítő érkezik, akkor a maximális szintek miatt szinte hiába dolgozunk keményen az ütős fegyvereinkért és felszereléseinkért.

Hirdetés

A Destiny 2: Forsaken esetében a Bungie először változtat ezen a dolgon, vagyis a korábban megszerzett és fejlesztett cuccainkat végre továbbvihetjük magunkkal az új kiegészítő végigjátszása során.

A Bungie megerősítette a hírt, hogy a játékosok az összes, Year One alatt összegyűjtött fegyvereinknek és a páncéljainknak a korábbi level cap nem szab határt, így tovább folytathatjuk a fejlesztéseket a Forsakenben is. És ez ugyanúgy vonatkozik a legendás és az egzotikus cuccokra is.

Scott Taylor, a Faction Rallies mód projektvezetője szerint megéri majd továbbvinni a felszereléseinket, és csomó érdekes újdonság vár majd bennünket. Részleteket viszont még nem osztottak meg az új játékmechanikáról, illetve a szintlépések módjáról. Remélhetőleg hamarosan erről is fognak részletesen beszélni.

A Destiny 2: Forsaken szeptember 4-én debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. Ti örültök a változtatásoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)