Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - új szinkronhangot kap Cayde-6

|

Egy legendás szinkronszínész váltja Nathan Filliont a szerepben.

Hirdetés

A soron következő Destiny 2 DLC-ben, vagyis a Forsakenben már nem a jól megszokott hangon fog megszólalni Cayde-6. Nathan Fillion helyét nem kisebb tehetség, mint Nolan North fogja átvenni.

Hirdetés

Fillion nem tudta összeegyeztetni más munkáival a Forsaken szinkronizálását, így szomorúan meg kellett válnia a karaktertől. Cayde-6 azért jó kezekben lesz, Nolan Northtal nem lehet mellélőni a szinkronizálás terén, és Fillion is örül neki, hogy North veszi át a helyét.

Érdekes egyébként, hogy ugyanazt a szereplőt szólaltatja meg a két színész. A napokban megnézhettünk egy nagyjából negyedórás rajongói filmet, amelyben Fillion kapta az Uncharted játékok főhősének, vagyis Nathan Drake-nek a szerepét. A legendás kalandort a játékokban pedig éppen Nolan North alakítja. 

Szerintetek jó választás Nolan North Cayde-6 szerepére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)