Hirdetés

Destiny 2 - gyorsabban hullanak az emberek PvP-ben

|

A Forsaken megjelenése után a játékosoknak óvatosabbnak kell lenniük, különben villámgyorsan összeborulnak majd a csatamezőn.

Hirdetés

A Destiny 2: Forsaken megjelenésével csökkenni fog a "time to kill", azaz valaki megöléséhez szükséges idő a Crucible arénáiban. Ezt maga a Bungie is megerősítette, miután egy streamer kiszúrta a változást.

Hirdetés

Az ügyről a vezető sandbox dizájner, Jon Weisnewski nyilatkozott:

"Talán észrevettétek néhány videóból, hogy a fegyverek többet sebeznek, mint a Destiny 2 jelenlegi verziójában."

Felesleges köntörfalazás helyett inkább a tárgyra tért és azonnal meg is erősítette a dolgot.

"Megerősíthetem, hogy finomítottuk a "time to kill" értéket a Crucible-ben."

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a Forsaken megjelenésekor (vagy röviddel azután) PVP-ben pörgősebbek lesznek a csaták, és növekedni fog a halálok száma. A közösség nagy része szerint ezzel meglehetősen izgalmas jövő elé néz a Crucible. Meglátjuk, hogy valóban ez lesz-e a vége. 

Ti mit szóltok a változtatáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)