Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - egy glitch miatt már most be lehet jutni az új raidbe

|

A Bungie egyelőre nem nyilatkozott a témával kapcsolatban, de elég nagy a káosz.

Hirdetés

A Destiny 2: Forsaken legújabb raidje, a Last Wish csak ezen a héten pénteken válik elérhetővé, de páran valahogy hibát találtak a rendszerben, és bejutottak a zónába megszerezni a legújabb felszereléseket.

Hirdetés

A cikk írásakor a Bungie még nem orvosolta a hibát, így ha nem bánjátok a spoileres tartalmat, akkor a lenti galériában megnézhetitek, milyen cuccokat lehet szerezni a Last Wish raiden. Ha pedig magatok is ki szeretnétek próbálni, hogy működik-e a glitch, akkor kattintsatok erre a linkre. Az ozberk nevű Reddit-felhasználó részletesen leírta a kapcsolódó tudnivalókat, és videókat is készített arról, hogy lehet idő előtt bejutni a Last Wish helyszínére. Persze nem javasoljuk senkinek, hiszen a Bungie várhatóan durva retorziókat alkalmaz majd a trükközőkkel szemben!

Most pedig következzenek a képek:

A Destiny 2: Forsaken új raidje hivatalosan péntek délutántól lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)