Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - ez vár ránk a megjelenés után

|

A Bungie videóban mutatja be, hogyan tervezi új tartalmakkal frissíteni a játékot a Forsakent követően.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hét van hátra a Destiny 2: Forsaken megjelenéséig, a Bungie pedig tegnap kiadta az ezt előkészítő, 2.0-s frissítést. Töltsétek le, hogy biztosan készen álljatok a startra.

Hirdetés

A Forsaken egy rakás új tartalmat hoz, amikkel remélhetőleg eltölthetünk majd néhánytíz órát, de a Bungie utána sem áll le. Az esetlegesen felmerülő hibák mellett számíthatunk egyéb újításokra is, mint a kibővített raktárhely, a Director elrendezésének megváltoztatása, a random perkek, illetve egy új szezon, ami kibővíti a lore-t. Szintén a megjelenést követően jön az új raid. A többit a fejlesztők mutatják meg az alábbi videóban.

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)