Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - ütős videón az új szuperképességek

|

Tegnap befutott a Destiny 2 első nagy kiegészítője, amivel alaposan átalakultak a karakterosztályok. Ezeket nézhetjük meg most közelebbről.

Hirdetés

Ha hozzám hasonlóan ti is hónapokkal ezelőtt léptetek be utoljára a Destiny 2-be, akkor nézzétek meg az alábbi videókat, melyek remekül összefoglalják, hogy mire számíthattok a kiegészítőtől - legalábbis ami a szuperképességeket illeti.

Hirdetés

A Warlock a Nova Warppal villámgyorsan tud közlekedni, a Chaos Reach kicsit olyan, mint egy brutális erejű Kamehameha, a supportok pedig a csapattársakat buffoló Well of Radiance segítségével tápolhatják a csapattársaikat.

A hunterek offenzív és defenzív eszköztára is bővült. A Gunslingerek pengéket dobálnak, a Nightstalkerek láthatatlanul támadnak, míg az Arcstriderek olyan gyorsan pörgetik a botjukat, hogy képesek elhárítani a feléjük érkező lövedékeket.

Nem maradtak ki a titánok sem. A Sunbreaker minden eddiginél nagyobb kalapácsot dobálhat, a Sentinel egy különleges pajzsot kapott, amin a csapattársak át tudnak lőni, a Striker pedig meteorként csapódik be az ellenfelek közé.

Nektek hogy tetszenek az új képességek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)