Hirdetés

Destiny 2: Forsaken - elég menők lesznek az új fegyverek és cuccok

|

A kiegészítő trailerében megnézhetjük, miket fogunk tudni megszerezni.

Hirdetés

A Curse of Osiris és a Warmind után félve közelítünk a Destiny 2 következő kiegészítőjéhez, de azért kíváncsiak vagyunk az újdonságokra. Reméljük, hogy ti is.

Hirdetés

Az új módok és ellenfelek (végre!) mellett természetesen új felszerelésekre is vadászhatunk. Lesz egy olyan rakétavető, ami két rakétát lő ki egyszerre, egy nadrág, mely becsúszásnál visszalöki a ránk kilőtt robbanólövedéket, egy íj, mely elektromos robbanást okoz precision killeknél, és a One Thousand Voices, ami magáért beszél. Hálisten jön egy íj is, amivel átláthatunk a falakon, hisz mi tehetné jobbá a PvP-t, mint a legális wallhack (ugye, Foetracer). Az alábbi trailerben ezeket és másokat is láthattok. 

A Forsaken szeptember első napjaiban jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)