Hirdetés

Destiny 2 - holnaptól ingyen kipróbálható lesz

|

A Bungie úgy próbál új játékosokat csalogatni, hogy elérhetővé tesz egy ingyenes próbaverziót.

Hirdetés

Aki esetleg a hétvégi nagy leárazások során nem csapott le olcsón a konzolokra szeptember elején, PC-re október végén megjelent játékra, vagy nem érti, mi a nagy felhajtás körülötte, most megnézheti. 

Hirdetés

November 28-án, azaz holnap mindhárom platformra megjelenik a Destiny 2 Trial , mellyel bele lehet kezdeni a kampányba, lehet rohangálni a bolygókon (EDZ, azaz a Föld, és Titan), illetve csatázni másokkal a Crucible-ben. A 7. szintig lehet eljutni, Crucible-ben pedig a Quickplay Playlist játszható. Aki úgy dönt, megveszi, onnan folytathatja, ahol abbahagyta. Tegyetek vele egy próbát, annyit mindenképp megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)