Hirdetés

Destiny 2 - a kiegészítő előtt kipróbálhatjuk az egyik új módot, jött egy új előzetes is

|

A Destiny 2: Forsaken több játékmódot is hoz, melyek egyikét 24 órán át az alapjáték tulajdonosai is játszhatják.

Hirdetés

A Bungie az ígéretekkel képes felcsigázni a közönséget, hogy aztán az egyes kiegészítők megjelenésekor lelombozza az izgatott játékosokat. Reméljük, most nem így lesz.

Hirdetés

Szeptember 4-én jön a Forsaken, mely kampányt, új ellenfeleket (de jó ezt leírni), új helyszíneket hoz, valamint a Gambit nevű, félig PvP, félig PvE módot is. Ebben a játékosok négyfős csapatokban irtják a rájuk támadó hordákat, és amelyik csapat elég ügyes, az átmehet a többiek "térfelére" őket gyalulni. Hogy milyen ez a gyakorlatban, azt szeptember 1-jén este 7-től 24 órán át a Destiny 2 minden játékosa kipróbálhatja, függetlenül attól, előrendelte-e a Forsakent vagy sem. Természetesen konzolon kell hozzá vagy PlayStation Plus, vagy Xbox Live Gold előfizetés, PC-n meg semmi extra.

Egy másik új videó pedig ismét arra emlékeztet minket, hogy Cayde-6-re sanyarú sors vár. Hiányozni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)