Hirdetés

Destiny 2 - csorgott a nyálunk a gameplay trailer láttán

|

Izgalmas este volt ez a Destiny rajongóknak. Egy majdnem 10 perces játékmenet anyagot kaptunk, valamint némi magyarázatot is a látottakra.

Hirdetés

A Destiny 2-nek 10 perc elég volt ahhoz, hogy azon kezdjünk vitázni, melyik platformon is fogunk súlyos ezer órákat beleölni. A prezentáció nem volt ugyan hibátlan, de amit láttunk, az igen.

Első körben jöjjön a központi előadás. A 10 percnyi játékmenet anyag, ami a sztori első részét mutatja be. A Tower elesik az új ellenségeink lábai előtt, mi pedig az első sorból fogjuk nézni, ahogy vörös lángok között válik hamuvá minden, amit eddig védelmeztünk.

A Cabal elözönli a várost, és elzárnak bennünket a Travelertől, ami azt jelenti, hogy a Guardianok (azaz a játékos karakterek) elveszítik minden erejüket. Ez számunkra leginkább azt jelenti, hogy a kalandozást az elején indítjuk cuccok, felszerelés, és képességek nélkül. Mondjuk a három kaszt (Titan, Warlock, Hunter) elég durva új eszközöket kapnak, de új karakterosztály nem lesz.

A teljes 10 perces prezentációt egy rövidebb és tömörebb, hivatalos gameplay trailer is követett:

Mindkét anyag leginkább az egyjátékos sztorira fókuszált, de persze a Destiny 2 lényege is a közösségi lövöldözés lesz. A PVP módok 4v4-re állnak át a gyorsabb és intenzívebb meccsek érdekében, PVE-ben pedig megjelennek a klánok, amiket testre szabhatunk és aminek tagjaként spéci célokat teljesíthetünk.

A Bungie komoly célként tekintett arra is, hogy a folytatásban minden játékosnak lehetősége legyen minden tartalmat kipróbálnia. A raidekhez nem lesz matchmaking a továbbiakban sem, de a Guided Games funkcióval csatlakozhatunk majd más csapatokhoz, klánokhoz a küldetéseikben. Gyakorlatilag ez a félutas megoldás.

A teljes prezentáció rengeteg extra in-game videóanyagot tartalmaz. Ha másért nem is, akkor az új világok és az új felszerelési tárgyak bemutatóiért érdemes lesz végigpörgetni a felvételt:

A Destiny 2 megjelenése szeptember 8-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)