Hirdetés

Destiny 2 gépigény - ilyen masina kell a bétához

|

A béta után még alakulhat a Destiny 2 gépigénye, de azt már tudjuk, mi kell ahhoz, hogy minimumon és magas beállítások mellett fusson a játék tesztverziója.

Hirdetés

A konzolosok már júliusban kipróbálhatták a Destiny 2 egyes módjait, de a PC-sek számára ez a lehetőség csak augusztus 29-étől adatik meg. Ők magát a teljes játékot is később kapják, úgyhogy semmiről nem maradnak le. 

Hirdetés

A tegnapi videó már felvezette a bétát, láthattuk a játékot 4K-val 60 fps-ben, de sokakat érdekelhet, hogy egyáltalán futni fog-e náluk. Erre a gépigény ad választ, mely a következőképp néz ki:

Destiny 2 minimum gépigény

Processzor: Intel i3-3250, AMD FX-4350 vagy ezzel egyenértékű
Videokártya: GeForce GTX 660 vagy GeForce GTX 1050
Memória: 6 GB RAM

Destiny 2 ajánlott gépigény

Processzor: Intel i5-2400, AMD Ryzen R5 1600X vagy ezzel egyenértékű
Videokártya: GeForce GTX 970 vagy GeForce GTX 1060
Memória: 8 GB RAM

Mivel a játékot erősen tolja az NVIDIA, azt nem tudni, mely AMD kártyák támogatottak; ez valószínűleg próba-szerencse alapon derül majd ki. Mivel a béta nyitott lesz, semmit nem veszítetek azzal, ha letöltitek. Az nvidiások egyébként augusztus 28-án kapják meg a Game Ready drivert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)