Hirdetés

Destiny 2 - a vártnál később jön a második kiegészítő

|

Korábban kiszivárgott infók alapján úgy tűnt, már márciusban megkapjuk a csomagot, de feltehetően a Curse of Osiris utáni visszajelzések miatt végül későbbre csúszott a megjelenés.

Hirdetés

Persze soha nem volt hivatalos, hogy márciusban jelenik meg a Gods of Mars, de nem is egy rejtélyes szivárogtató osztotta ezt meg, hanem a PlayStation Networkre véletlenül kikerült termékadatlapon láttuk.

Hirdetés

Most a Bungie bejelentette, mik a tervei a közeljövőre. Az 1.1.3-as frissítés február 27-én érkezik, és a Nightfall pontozását, az emblemek és aura átdolgozását, valamint egyéb, kisebb extrákat hoz. Az 1.1.4 március 27-én lesz elérhető, 6v6-os Iron Bannerrel, heroic strike módosítókkal, a Crucible-t érintő változtatásokkal jön. Ami viszont nekünk a legérdekesebb, az az 1.2.0 megjelenésével kezdődő harmadik szezon, mely májusban indul, és magával hozza a privát meccsek létrehozásának lehetőségét, az Eater of Worlds prestige módját, és exotic Masterworköket. A tervezett újdonságok teljes listáját az alábbi táblázatban láthatjátok.

A roadmapet bejelentő blogposztban ugyan nem esett szó a Gods of Marsról, viszont Christopher Barrett, a játék rendezője egy tweetben elárulta, hogy a szezonnal együtt tervezik kiadni.

Nagyon kell az új tartalom a játékba, remélhetőleg ez majd visszahozza azokat, akik már lemondtak róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)