Hirdetés

Destiny 2 - a stadiás és PC-s játékosok nem nyomulhatnak együtt

|

A mentéseinket átvihetjük a Google platformjára, de nem kapunk teljes átjárhatóságot.

Hirdetés

Eléggé beindultak a dolgok a Destiny 2 háza táján, hiszen nem elég, hogy a játék a Battle.netről Steamre költözik, ősszel a Google Stadia egyik nagy nyitócíme lesz, minden kiegészítővel együttt. Ennek kapcsán meséltek most egy kicsit a fejlesztők.

Hirdetés

Kiderült például, hogy a stadiás változat nem működik majd együtt más platformokkal, teljesen különálló játékosbázisa lesz. A cross-save támogatás él, szóval bármilyen platformról ide költöztethetjük a karakterünket és tovább fejlődhetünk vele, de aki itt lép be, az csak a stadiás játékosokat látja majd. A fiókokat továbbra sem lehet összeolvasztani, a Battle.netről Steamre költözők viszont kapnak egy egyszeri lehetőséget, hogy mindent magukkal vigyenek. 

Ha vannak még kérdéseitek a Destiny 2 jövőjét illetően, akkor érdemes átolvasni a hivatalos GYIK-ot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)