Hirdetés

Destiny 2 - Xbox One-on vagy PS4 Prón szebb?

|

Ha bizonytalanok vagyunk benne, hogy melyik platformon milyen teljesítményre számíthatunk egy-egy játéktól, akkor a Digital Foundry-s srácokban mindig bízhatunk. Nem hagyták vizsgálat nélkül a Destiny 2-t sem, videóban mesélnek a tapasztaltaikról.

Hirdetés

Magas fordulatszámon pörög most a Destiny 2 hype-gépezete, nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk róla, amely cseppet sem meglepő, ha azt vesszük, hogy mennyire sikeres

Hirdetés

De vajon melyik platformon éri meg a legjobban játszani vele, ha a legjobb grafikára és teljesítményre törekszünk? Nyilván a PC-s változat lesz a befutó (a közelmúltban megvizsgálhattuk, hány fps-t lehet kihajtani egy középkategóriás gépből), de arra bizony még várni kell, ezért a Digital Foundry összehasonlította egy analízis keretében, hogy mit tudnak egymáshoz képest a Destiny 2 konzolos változatai, vagyis az alábbi videóban egy PS4 vs. PS4 Pro vs. Xbox One összevetést láthattok. Nézzétek csak, hogy mi az eredmény:

És azt hallottátok már, hogy kiszivárgott, mi lesz az első DLC? Felettébb érdekes, ahogyan az is, hogy valaki máris megtalálta az első "loot cave-et". 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)