Hirdetés

Destiny 2 - a hétvégén megint ingyen lehet játszani

|

Ezúttal a PlayStation 4-es játékosok kapnak lehetőséget arra, hogy elkezdjék kalandjukat a játékban.

Hirdetés

Szeptemberben egy egyelőre érdekesnek tűnő kiegészítővel bővül majd a Destiny 2, de az még elég messze van. Addig bőven felszinteződhet az, aki eddig kimaradt az élményből.

Hirdetés

Június 29-én reggel 9-től júlus 2-án este 7-ig bárki, aki rendelkezik PlayStation 4-gyel, szabadon játszhatja a Destiny 2-t. A többjátékos lehetőségekhez PlayStation Plus kell, de alapvetően anélkül is megy. Minden korlátlanul elérhető, a sztori, a Crucible, a fejlesztések, és az elért eredmények megmaradnak, így ha valaki úgy dönt, megveszi a teljes változatot, nem kell újrakezdenie.

A Destiny 2-höz eddig két kiegészítő jelent meg, ezeket az ingyenes hétvége alatt nem lehet kipróbálni. Idő sem jutna rájuk, mert bár igen rövidek, azért az alapjáték szerencsére kínál pártíz órányi szórakozást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)