Hirdetés

Destiny 2 - ingyenessé válik, Steamen is játszható lesz, ősszel új kiegészítőt kap

|

A Bungie szeretne egy új lökést adni a Destiny 2-nek az alapjáték és néhány DLC ingyenessé tételével.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt a PC-sek nagy ajándékot kaptak az Activisiontől: bárki ingyen adhatta hozzá Battle.net fiókjához a Destiny 2-t. A fejlesztők is beismerték, hogy a promóció részben a játékosbázis finoman szólva sem kielégítő méretének volt köszönhető.

Hirdetés

A helyzet valószínűleg javult, de még mindig van pár betöltetlen hely a szervereken. Az Engadgetre került ki idő előtt a bejelentés, mely alapján a játék szeptember 17-én free-to-playre vált, a Steamen is elérhetővé teszik, és az ingyenes változat a Destiny 2: New Light nevet kapja. Az első év minden tartalmát térítésmentesen elérhetjük (tehát az alapjáték mellett a Curse of Osiris és a Warmind kiegészítőket is), és a továbbiakban minden tartalom egyszerre válik elérhetővé az összes platformon (nem lesznek ideiglenesen exkluzív pályák, cuccok vagy tevékenységek). Megerősítették a tegnapi pletykákat, melyek szerint beépítik a cross-save-et, és a játék a Google Stadia segítségével is játszható lesz.

Közben a Microsoft Store-ba felkerült a Destiny 2: Shadowkeep adatlapja, ahol szeptember 15. szerepel megjelenési dátumként. A kiegészítőben a Holdra utazhatunk, ahol új küldetések várnak minket, valamint egy új raid, egy dungeon, meg egy rakás Exotic fegyver és öltözék. Szerepet kap Eris Morn, aki az őrzők segítségét kéri egy új fenyegetés visszaverésében.

Kérdéses, hogy lesz-e még értelme követni az esti streamet, ha minden kiszivárog előtte, de azért nézzetek vissza néhány óra múlva, hátha nem tudunk még mindent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)