Hirdetés

Jól fut a Destiny 2 egy integrált videokártyával, csak nem szép

|

Egy nem túl szerencsés gamer megmutatta és elmesélte, milyen volt a Destiny 2 a PC-jén, miközben úgy maxolta ki mindhárom karakterosztályt, hogy csak az alaplapján lévő grafikus kártyát tudta használni.

Hirdetés

A Destiny 2 PC-s verziójára nem sok panaszunk lehet, a kifejezetten jó teljesítmény mellett a gépigény sem elképesztően durva, így az nvidiás oldalon akár már egy GTX 660-assal, míg az AMD modellek közül egy HD 7850-essel is beszállhatunk. A ballisticshark néven fórumozó játékosnak viszont ki kellett próbálnia, milyen a Bungie játéka, ha ezek sem állnak rendelkezésére.

Hirdetés

Élménybeszámolóját azzal nyitja, hogy eredetileg egy GTX 1080-assal vágott neki a kalandnak, a kártyája viszont négy óra játék után felmondta a szolgálatot, a cserepéldányt pedig azóta is várja a gyártótól. Viszont a Destiny 2 fejlődési versenyében nem szeretett volna lemaradni, így végső elkeseredésében az alaplapján található Intel HD 530-as grafikuskártyával indult csatába, sőt, húzott fel egy karaktert 300-as power szintre mindegyik karakterosztályból.

"Minden beállítást a lehető legalacsonyabbra kellett vennem, a felbontást 720p-re, a renderelési felbontást pedig ennek a 45 százalékára, csak hogy viszonylag simán fusson. Így 20-30 fps-em van egy komolyabb, több játékos részvételével zajló tűzharcban, de egyébként sokszor szaggat a játék"

- írta a Destiny 2 iránt látszólag rendkívül elkötelezett játékos.

A rendkívül alacsony felbontásból eredő pixelfesztről egyébként több rövid videót is megosztott, pár olyan pillanatot, amikor a framerate elviselhető szinten van.

Van olyan játék, amiért ti bevállalnátok ezt a látványvilágot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)