Hirdetés

Destiny 2 - később jön a 6v6 Iron Banner

|

Változni fognak a fegyverslotok is, és más módok kapcsán is számíthatunk újításokra.

Hirdetés

A Curse of Osiris okozta csalódás után a teljes szerkesztőség lejött a Destiny 2-ről, ahogy többezer, ha nem többmillió játékos világszerte. Azoknak, akik maradtak, a Bungie továbbra is gyártja a tartalmat, de a második, elvileg májusban érkező kiegészítőről még mindig nem tudunk szinte semmit

Hirdetés

A közeljövőben viszont jön néhány változás a meglévő tartalmakat illetően. A jövő héten a Rumble maximális játékosszáma nyolcról hatra csökken, és jövő keddtől ezt játszhatjuk a Weekly Crucible playlisten, mivel a 6v6 Iron Banner-t egy súlyos hiba miatt el kellett halasztani. Nem tudni még, mikorra javítják ki, és mikor kerülhet be újra, de vele együtt érkeznek a Controlt érintő változások, melyek következtében egyik csapat sem birtokol egy-egy zónát a játék kezdetén, és gyorsabb lesz a foglalás, ha több játékos áll a körben. További hibák szintén javításra kerülnek a jövő heti, 1.1.4.1-es patch-csel, ami miatt két órára leállítják a szervereket április 10-én este 6-tól.

Játszotok még? Milyen változást látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)