Hirdetés

Destiny 2 - hamarosan vége az első szezonnak, de előtte kapunk még egy kör Iron Bannert

|

Aki még szeretné beszerezni a Season 1 Iron Banner emblemjét, annak még lesz egy lehetősége erre, de utána már a második szezon következik.

Hirdetés

A Destiny 2 első szezonjának Iron Banner eventje egyáltalán nem hibátlan. Nagyon sok játékos panaszkodik a gyakran ismétlődő, mégis túlságosan véletlenszerű loot, a Power Level értéktelensége, és a fura spawn helyek miatt. Ezeket remélhetőleg javítja majd a Bungie a hamarosan érkező második szezonra.

Hirdetés

A következő Iron Banner esemény november 21-én, azaz kedden indul, és ez lesz a PC-s játékosok első lehetősége hogy megismerkedhessenek ezzel a PVP móddal is. A Destiny 2 Season 2 december 5-én startol majd el, együtt a Curse of Osiris DLC-vel. Addig lesz még lehetőségetek megszerezni ezt az emblemet:

Reméljük, hogy a Bungie meghallgatja a közösség kéréseit, mert komoly bajok vannak a PVP-vel, ami az Iron Banner élményére is rányomja a bélyegét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)