Hirdetés

Destiny 2 - a Sony miatt nem vihetjük át karaktereinket egy másik platformra?

|

Felröppent egy hír, miszerint a kiadó akadályozta meg a Bungie-t a funkció bevezetésében.

Hirdetés

Habár az utóbbi időkben picit engedékenyebbé vált a Sony, de a korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy nem igazán csípi a cross-play lehetőségét. Ráadásul a jelek szerint a cég ismét keresztbe tett egy platformok közötti funkciónak.

Hirdetés

A Kotaku írója Jason Schreier egy podcast során árulta el, hogy információk szerint a Bungie már a Forsaken kiegészítő megjelenése előtt szerette volna megoldani, hogy átvihessük a Destiny 2-es karaktereinket PC-ről PlayStation 4-re, vagy épp fordítva, de nem várt akadályba ütköztek. A Sony ugyanis nemet mondott az ötletre, és mivel a fejlesztők exkluzív partneri szerződést kötöttek a japán óriással, nem is vezethették be a funkciót.

Schreier szerint egyébként a Sony úgy viselkedik, mintha azt szeretné, hogy az emberek a PlayStation 4-gyel kössék össze a Destiny 2-t, még akkor is, ha közben viszont kiszúrnak a többi játékossal. Nem tudni, hogy mennyire pontos az infó (bár Schreier nem nagyon szokott a levegőbe beszélni), de ha figyelembe vesszük a Sony témával kapcsolatos általános álláspontját, akkor nem is annyira elképzelhetetlen, hogy megfúrtak egy ilyen kezdeményezést.

Ti örülnétek egy ilyen funkciónak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)