Hirdetés

Destiny 2 - minden megszerzett tárgyunk elveszik a folytatásban

|

A Bungie megerősítette, hogy mindenki egyenlő esélyekkel fog kezdeni a második részben.

Hirdetés

A Destiny-ben megszerzett fegyvereket és egyéb tárgyakat nem vihetjük tovább a folytatásba, ugyanis minden átvitt karakter egy reseten esik át, és csak a kinézetüket tarthatjuk meg.

Egy blogbejegyzésben jelentették be a fejlesztők, hogy a Destiny-ben birtokolt erők, tárgyak, pénz és Eververse-hez kapcsolódó cuccok nem lesznek hősünknél a folytatásban, de nem vesznek el teljesen, az első részben továbbra is elérhetőek maradnak.

A Bungie azzal indokolta a döntést, hogy így a legjobb a Destiny-nek és a játékosoknak is, mert a második rész egy teljesen új kaland lesz. Ez azért érthető, de azért reméljük, hogy néhány kozmetikai extrát kapnak ajándékba, akik pár ezer órát beleöltek az előző részbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)