Hirdetés

Destiny 2 - ha ma nem tudsz játszani, akkor ezért van

|

Készítsetek be 1-2 filmet, egy jó könyvet és egy teát, vagy csak porszívózzatok fel a padló azon részén, ahol a kimaradás alatti 4 órában fogtok tehetetlenül forgolódni.

Hirdetés

A mi időzónánkat tekintve picit szerencsétlen időpontban lesz a következő Destiny 2 karbantartás. A munka a tervek szerint délután 5-kor fog elkezdődni. Ettől kezdve nem lehet majd bejelentkezni, és aki már bent volt a játékban azt legkésőbb 6-kor ki fogják rúgni (akármit is csinál éppen).

Hirdetés

A karbantartás egészen 9-ig tart majd, ami azt jelenti, hogy egy lazább 4 órás szünet lesz. Mi azt javasoljuk, hogy menjetek el egy étterembe, egyetek valami finomat, és miközben a desszertet várjátok, próbáljatok meg ne arra gondolni, hogy mennyire szeretnétek visszamenni játszani. A szünet egyébként az 1.0.1.3-as javítás miatt szükséges.

Akinek vannak még ötlete a szerverkarbantartás alatti lehetséges időtöltésekre, az hagyja itt javaslatait a komment szekcióban! Egyáltalán nem magunk miatt kérdezzük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)