Hirdetés

Destiny 2 - ilyenek lesznek a legmenőbb fegyverek

|

A Destiny 2 bemutatójának helyszínén járó újságírók jóvoltából tanulmányozhatjuk, milyen bónuszokat kapnak majd az új legendary és exotic fegyverek.

Hirdetés

A szerkesztőség jelentős része már most nagyon lelkes a Destiny 2 kapcsán, ha pedig tényleg ráfüggnek majd a folytatásra szeptemberben, annak az egyik oka a loot csábítása lesz. A tegnapi bemutató eseményen ebből is kaptunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

GameSpot munkatársainak eszébe jutott, hogy ne csak a játékbeli akcióról, vagy éppen az új specializációkról lőjenek screenshotokat, hanem rendkívül tápos karaktereik fegyverzetét is megörökítették nekünk. Így az alábbi galériában jó néhányat megnézhettek a Destiny 2 legendary és exotic fegyverei közül, legalábbis ahogy most kinéznek, hiszen a végleges megjelenésig szerzett tapasztalatok alapján simán lehet, hogy újrabalanszolja majd őket a Bungie.

Ti milyen újítást látnátok szívesen a Destiny 2 felszerelési tárgyait illetően?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)