Hirdetés

Destiny 2 - sokkal könnyebben is legyűrhető a raid főellensége

|

Egy Destiny 2-es csapat talált egy hibát, aminek a segítségével a főellenség Calus mellett spawnoló ellenségeket nem kell megölnünk, mert meg sem jelennek.

Hirdetés

Mindig izgalmas időszak a Destiny rajongótáborának egy új raid megjelenése, hiszen ezeken a pályákon a készítők gyakran nem adnak egyértelmű feladatokat, ezért a játékosoknak kell kitalálniuk, hogyan gyűrhetik le az eléjük gördített akadályokat. Néhány rajongó persze ezzel nem éri be és azt is felkutatják, hogyan tudnák a tervezettnél még könnyebben teljesíteni a raideket.

Hirdetés

Természetesen ennek áldozatul esett a Destiny 2 első ilyen jellegű kihívása, a Leviathan is, így egy csapat nemrég közzétett egy olyan módszert, amivel nagyban megkönnyíthető a legutolsó bossfight. Az alábbi metódus végrehajtásával konkrétan sikerült elérniük, hogy a végső ellenfélhez, Calushoz ne csatlakozzon egyetlen csatlósa sem a harcban. Ehhez először egy csapattag kivételével mindannyian odaugranak a főgonoszhoz, hogy az eltapossa őket. Majd az utolsó csapattag beáll egy, a bejárathoz közel található lángba, ami lassabb halált jelent neki.

Ezt követően ennek az utolsó játékosnak a megfelelő pillanatban - mikor a csapat respawnolására vonatkozó számláló egy másodperchez ér - ki kell lépnie a játékból. Mindez pedig egy glitch következtében azt eredményezi, hogy miután a fireteam újjáéled, egy további ellenfél sem jelenik meg a harc végéig, a csapatnak kizárólag Calusszal kell foglalkoznia. Ezt követően ráadásul vissza is hívhatjuk a kilépő játékost, így a Destiny 2 lényegesen leegyszerűsített bossharcából neki sem kell kimaradnia. A hibát persze valószínűleg hamarosan javítja a Bungie csapata, úgyhogy már nem sokáig élvezhetik, akik ilyesmihez folyamodnának. De azt javasoljuk, hogy teljesítsétek inkább úgy, ahogy a fejlesztők megálmodták!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)