Hirdetés

Destiny 2 - a Bungie talán végre nerfeli az egyik legproblémásabb fegyvert

|

A Lord of Wolves elképesztően komoly pusztításra képes jelenleg, de ez hamarosan megváltozhat.

Hirdetés

Kicsit kezd magához térni a Destiny 2, amióta a Bungie felmondta a partnerséget az Activisionnel, de azért továbbra sem lehetnek teljesen elégedettek a rajongók. Ám az mindenképp jó hír, hogy jó eséllyel hamarosan módosulhat egy nagyon durva fegyver, ami jelen formájában elég sok fejfájást okoz a játékosoknak.

Hirdetés

A Lord of Wolves nevű shotgunnak van egy olyan Exotic perkje, a Release the Wolves, aminek köszönhetően jóval erősebb lesz a fegyver, és még távoli célpontokat is egyszerűbben találhatunk el. A Season of Opulence frissítés előtt automatikusan aktiválódott ez a képesség az öléseknél, de most már manuálisan is bekapcsolhatjuk az újratöltés gomb hosszabb ideig történő lenyomásával. Ez sajnos alaposan fel is borította az egyensúlyt, mivel így gyakorlatilag egyetlen lövéssel végezhetünk egy másik játékossal, még akkor is, ha maximális az életereje.

Nagyjából így fest a dolog játék közben:

Szerencsére a Bungie közösségi menedzsere, dmg04 reagált a dologra a Redditen, és azt nyilatkozta, hogy a csapat már vizsgálja a túlságosan erősre sikeredett fegyvert. Túl sok konkrétumot egyelőre tehát nem mondott, de már annak is örülhetünk, hogy foglalkoznak vele a srácok.

Ti szoktátok használni a Lord of Wolvest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)