Hirdetés

Destiny 2 - komoly változások jönnek, kezdve egy új fegyverkategóriával

|

A Bungie úgy döntött, hogy a kiegészítőt bemutató élő közvetítés helyett a játék alap mechanikáinak változásairól beszél, és nagyon jól tette.

Hirdetés

Miután a Destiny 2 fejlesztői letudták a kötelező elnézéskéréses köröket, bele is vágtak a fejlesztések sorába, melyek az alapjátékhoz jönnek majd a következő hónapokban. A legérdekesebb a sorban a Masterwork fegyverosztály, ami a lila flintákat alakítja át.

Hirdetés

A december 12-én érkező frissítés után esély lesz rá, hogy a lila fegyverek Masterwork kategóriában essenek ki, illetve a már meglévő liláinkat is Masterworkre fejleszthetjük majd. Ezek számolják az öléseket, többszörös gyilkolás után orbokat generálnak, és hozzácsapnak egy véletlenszerű statisztikai bónuszt a cucchoz, amit újrapörgethetünk, ha nem tetszik. Minden 250 szint feletti karakternek eshetnek Masterwork fegyverek, illetve a Raid és Trials módokban emelt eséllyel kapunk ilyeneket.

A Masterwork cuccokat egyébként be lehet majd törni, és az így kapott darabokból már meglévő Legendary stukkereket fejleszthetünk Masterworkre.

A következő hónapokban komoly fejlesztéseket kapunk majd az Iron Banner és Faction Rally események kapcsán, finomhangolják a Crucible meccsekért járó jutalmakat, és idővel privát Crucible meccseket is összehozhatunk majd, ha olyan kedvünk támad.

A Strike, Adventures és Lost Sectors események jobb lootot dobnak, és még decemberben kapni fogunk Heroic Strike playlistet is. Végezetül egyszerre több ritka emote is felszerelhető lesz, így nem kell soha leváltanunk majd a Spicy Ramenünket valami másra.

A Destiny 2 első kiegészítője, a Curse of Osiris december 5-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)