Hirdetés

Destiny 2 - megint egy bug keseríti meg a PvP játékosok életét

|

A Bungie a következő két hétben ezt biztosan nem fogja kijavítani, úgyhogy jobb, ha hozzászoktok.

Hirdetés

Elindult a Destiny 2 karácsonyi, Dawning névre keresztelt eseménye, aminek egyik csúcspontja a Mayhem PvP mód, ahol a szokásosnál sokkal gyorsabban töltődnek vissza a Super képességek.

Hirdetés

Na azért nem olyan gyorsan, hogy folyamatosan lehessen spammelni őket, de a módosítások így is elegek voltak ahhoz, hogy egy képességgel ki lehessen akasztani a rendszert. Néhány játékos rájött, hogy ha a Voidwalker Warlockkal elkezdik túltölteni a gránátjukat (ami ugye Super energy-ből táplálkozna ilyenkor), majd azonnal ellövik a Nova Bombot, akkor egyik se kerül cooldownra. Ez valahogy így néz ki a gyakorlatban:

A Bungie megerősítette, hogy vizsgálják a dolgot, de biztos, hogy az event vége előtt már nem fogják kijavítani, úgyhogy ha ilyesmivel találkoztok, akkor ne húzzátok fel magatokat túlságosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)