Hirdetés

Destiny 2 - a játékosok fellázadtak a mikrotranzakció ellen

|

Egyre mélyebb gödörben a Bungie, a Curse of Osiris és a nem működő Three of Coins után most az Eververse, avagy a mikrotranzakciós árus okozott felháborodást.

Hirdetés

Az első Destiny idejében is érték kritikák a Bungie-t ilyen-olyan megoldások miatt, de a játékosoknak igazán csak a második rész esetében lett elege. A Curse of Osiris óriási csalódást okozott, a Three of Coinst és a Fated Engramot úgy sikerült beépíteni, hogy félig-meddig, vagy egyáltalán nem működtek, és a The Dawning esemény is hozott magával néhány kéretlen újítást.

Hirdetés

A The Dawning során megszerezhető új tárgyak jó részéért ugyanis fizetni kell, jó esetben bright dusttal, rosszabb esetben ezüsttel, amit meg csak valódi pénzért cserébe lehet kapni. A hivatalos fórumon a játékosok azt követelik, hogy az Eververse teljes egészében kerüljön ki a játékból, ami nyilván nem fog megtörténni, de egy darabig most változás sem várható.

Míg a legtöbb fejlesztőcsapat hajlandó a pihenését beáldozni, hogy az ünnepi időszakban a játékosok kifogástalanul élvezhessék a játékokat, a Bungie kijelentette, hogy már csak 2018-ban fog foglalkozni a hibákkal. Christopher Barrett, a játék rendezője twitteren annyit mondott, hallják a visszajelzéseket, és azt szeretnék, ha a játékosok úgy éreznék, tisztelettel bánnak velük, és időszakosan tudnának remek tartalmakat szolgáltatni. Megvitatják az Eververse-zel kapcsolatos visszajelzéseket is, és kiadnak majd egy közleményt a közeljövő terveiről, viszont csak a jövő évben.

Legalább a következő Iron Banner és Faction Rally események során jönnek majd új festések, sparrow-k, hajók, shaderek, és a legnehezebben teljesíthető feladatokért járnak majd a legértékesebb jutalmak. Legalább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)