Hirdetés

Destiny 2 - különleges jutalmakat hoz az idei Moments of Triumph esemény

|

Hó végén pedig indul a Solstice of Heroes is.

Hirdetés

Hivatalosan is elindult a Destiny 2 Moments of Triumph eseménye, amely során számos kihívást lehet teljesíteni a különleges jutalmakért, és persze a dicsőségért.

Hirdetés

Egyelőre még nem érhető el az összes kihívás, a jutalmakat pedig csak július végén kapják meg a játékosok, viszont folyamatosan tudjátok követni a Bungie hivatalos honlapján bejelentkezés után, hogy álltok éppen a feladatokkal.

A Moments of Triumph kihívások teljesítésével megszerezhetitek a speciális, Leviathan raid témájú Ghostot és Sparrow-t és kasztspecifikus páncélokat is. Ezeken kívül feloldható egy pólórendelési lehetőség is - a 25 dolláros (kb. 7000 forintos) pólóra további 5 dollárért a gamertaget is rányomtatják. Sajnos a Bungie a szállítási díjat sem engedi el, így eléggé meg kell fizetni.

A Solstice of Heroes pedig július 31-én indul, és augusztus 28-ig tart. A Moments of Triumph jutalmakat az esemény indulásáig nem lehet behúzni, de természetesen addig is lehet haladni a feladatok teljesítésével.

Ti nekiestek a Destiny 2 Moments of Triump kihívásainak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)